• Intake consult:
  Duur ongeveer anderhalf uur 65 euro per consult 
 • Vervolg consult:
  Duur variërend van 45 minuten tot één uur 50 euro per consult 
 • Consult kind:
  Duur ongeveer 45 minuten 45 euro per consult, intake consult duur ongeveer 1 uur 50 euro per consult
 • Telefonisch consult:
  Duur variërend van 15 minuten tot een half uur 25 euro per consult
 • Beeldbellen volledig consult:
  Duur variërend van 45 minuten tot een uur 50 euro per consult

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW 

Het consult dient bij voorkeur contant te worden afgerekend, er is geen pinautomaat aanwezig.

Een gemaakte afspraak dient tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) te worden afgezegd, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

U ontvangt een factuur, deze kunt u eventueel indienen bij de zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden natuurgeneeskundige therapie vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij u zorgverzekeraar of dat het geval is.

Overzicht Lijst Vergoedende Zorgverzekeraars en Vergoedingen 2020: vindt u hier.

Voor het waarborgen van de kwaliteit van de natuurgeneeskundige therapie ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VVET, dit staat voor het "Verbond Van Energetische Therapeuten' (voorheen 'het verbond van natuurgeneeskundige therapeuten'). De therapeuten die bij het VVET zijn aangesloten zijn op Hbo-niveau opgeleid. Zij functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van het VVET. Zie de website: www.vvet.nlZij zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen en zijn ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).Hiermee conformeren zij zich aan het onafhankelijke Klacht- en Tuchtreglement voor de natuurgerichte gezondheidszorg van de TCZ.Indien u een klacht heeft, verwijs ik u door naar deze site: http://www.vvet.nl/klachtenprocedure-vvet/